Om mazzo

Tillsammans med några av Sveriges alla duktiga florister har vi tagit nästa steg och skapat en helt ny värld inom blomsterförmedling. Välkommen till mazzo!


Vi ger dig som florist möjligheten att effektivisera och utveckla din verksamhet när det gäller blomsterförmedling, men också det dagliga arbetet i butik. Från oss får du en digital verktygslåda som fylls med smarta funktioner, till exempel:

Schemaläggning - Du kan enkelt lägga upp personalens arbetstider, som de sedan kan se via mazzos app.

Konsulträknare - Du kan på ett enkelt sätt hålla reda på arbetskostnaden när du arbetar med timarvode.


Vi tar ett branschansvar, och det inkluderar även kompetensutveckling.

Med fokuserade utbildningar får du ny kunskap, inspiration och kan hålla dig a jour med branschens och samhällets utveckling. Vi är i en ständig utvecklingsprocess och dialogen med dig som medlem håller vi nära. Vi jobbar för att både förbättra och lägga till nya funktioner. mazzo ska ligga i framkant och blicka framåt.


Nedanför är ett axplock av våra unika tjänster som är kopplade till förmedlingstjänsten:

  • Du som butiksägare ställer själv in radien på det området du vill leverera till.
  • Konsumenten kan istället för ett handskrivet kort skicka en videohälsning.
  • Konsumenten kan själv välja just din butik som utförare av ordern. Görs inget specifikt val kommer förmedlingen till butiken som ligger närmast.
  • Marknadsför ni mazzo genom era sociala medier, hemsida eller blogg så ger vi er samma provision som ni får när ni säljer en förmedling över disk.
  • Du har möjlighet att ställa in sms-notiser när det kommer in ett nytt bud.
  • Det finns möjlighet att ställa in så mottagaren får ett automatiskt utskick till mobilen samma morgon som budet ska levereras.
  • I mottagarens bekräftelse-sms finns en länk där personen får bekräfta att adressen/portkod stämmer. Mottagaren får även välja ett tidspann då det passar att leverera budet.

mazzo är byggt med mängder av smarta och genomtänkta funktioner som gör arbetet med blomsterförmedlingarna så effektivt som möjligt. Bästa sättet att lära känna mazzo är att testa systemet redan idag!